rood02.png

DE INSTAROUTE #VANRSL

IN HARTJE ROESELARE

Langs een mooi traject doorheen het shoppend hart van de stad ontdek je verrassende Instagraminstallaties. Ze stralen allemaal het Roeselare-DNA uit en nodigen je uit om te beleven. Deel jouw leukste foto op sociale media met #instaroute #VANRSL en ga viraal! 

Onze Spotify-playlist  maakt je ervaring helemaal compleet!

Rectangle 54@2x.png
Rectangle 54@2x.png
Rectangle 54@2x.png
Rectangle 54@2x.png

WAT IS DE INSTAROUTE #VANRSL?

De Instaroute #VANRSL bestaat zowel uit grote outdoor installaties als Instagrammuren in winkels, invullingen van leegstaande vitrines als muur- en vloerschilderingen in het stadscentrum. Ook aan de allerkleinsten is gedacht met leuke spelelementen en bespeelbare kunst. 

Iedere installatie is perfect om selfies te maken. Wandel een winkel met instagrammuur binnen, het personeel geeft je graag de juiste tips voor jouw ultieme foto of video! Tag dan zeker ook de winkel (@naamwinkel) bij jouw post en ontvang er een leuk gadget.


Die deel je op je Instagram- en/of Facebookprofiel met de hashtags #instaroute #vanrsl. Hoeveel likes halen jouw pareltjes? Extra likes scoor je met een originele, grappige of wie weet zelfs een onmogelijke selfie. Je ziet de vind-ik-leukjes zo de hoogte ingaan! 


Deze hippe shoppingbag maakt het helemaal af! Verzamel de verschillende versies en maak jouw foto’s helemaal instagrammable! Je kan ze bekomen in de deelnemende winkels of via de instagidsen die jou in de winkelstraten uitnodigen om de Instaroute #VANRSL te ontdekken. 

EEN STAD VOL
INSTAWAARDIGE
DECORS

LAAT JE INSPIREREN

Rectangle 54@2x.png

Elke installatie doet zin krijgen om foto's te nemen en deze te delen. Bovendien springen de grote outdoor installaties zowel overdag als 's avonds in het oog door de verlichting en effecten die het geheel ook bij het vallen van de avond heel instagrammable maken. 

De Instaroute #VANRSL start net voor de krokusvakantie en loopt tot en met het einde van de zomervakantie, 31 augustus 2021. Halfweg worden de instawalls in de winkels en de invullingen van leegstaande vitrines vernieuwd.

Ga je graag op stap met routeplan in de hand? Je vindt ze gratis op diverse locaties zoals KOERS. Museum van de Wielersport, De Spil, Station, onthaal Stadhuis, onthaal Welzijnshuis, Ter Posterie en ARhus of download het hier

extra iphone voor homepage.png
totebag3_edited
totebag3_edited

press to zoom
totebag1_edited
totebag1_edited

press to zoom
totebag2_edited
totebag2_edited

press to zoom
totebag3_edited
totebag3_edited

press to zoom
1/3
iphone transparant.png

DEEL JOUW FOTO

MET #INSTAROUTE EN #VANRSL

 

Deel jouw leukste foto op sociale media met #instaroute #vanrsl en ga viraal! Maak kans op een overnachtingsbon t.w.v. 150 euro en een onvergetelijk weekendje Roeselare.

iphone transparant.png
Rectangle 54@2x.png